static1.squarespace.com.jpg

About D.

Reeds van jongsaf aan heb ik oog voor mooie juwelen. Wat startte als het aanpassen van bestaande modellen, groeide uit tot een passie en leidde uiteindelijk tot het ontwerpen van mijn eigen collectie. Sinds november 2015 ben ik van start gegaan met mijn onlineshop, daarnaast is mijn collectie ook te verkrijgen in de betere boetieks in België en Nederland.

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij een hoogstaande juwelier bezit ik kennis van grote juwelenmerken als Bigli, Marco Bicego, BVlgari,… In mijn collecties vindt u dan ook een touch van hun stijlen en trends.     

Coco Chanel is mijn grote voorbeeld; Rome, Parijs en Berlijn delen een gezamenlijke eerste plaats; elke vrouw needs killer heels; rondhangen in de mooiste hotelbars is een passie,... Kortom, stijl, smaak en elegantie kunnen mij erg bekoren, in mijn collecties kunt u hiervan dan ook een weerspiegeling ontdekken.   

" Good tastes makes me truly happy"...

-D.-

 

Betaalbare elegantie

Design by D. toont aan dat een mooi juweel niet duur hoeft te zijn.  Onze collectie brengt stijlvolle fantasiejuwelen die pure klasse uitstralen.  Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij ons.  Alle onderdelen zijn Gold Vermeil of Gold plated, daarnaast wordt er exclusief gewerkt met Swarovski Crystals gezien hun optimale brilliance.      

Design By D. ademt elegantie, puurheid en een vleugje chique uit.  Ook de verpakking ontsnapt niet aan onze aandacht.  De juwelen worden verpakt in een satijnen zakje of een nostalgisch hoedendoosje.  Want daar draait het om bij D by D.: betaalbare luxe met net dat ietsje meer.